Eva Gisel Frydensberg

Eva Gisel FrydensbergEutonipædagog siden 1975.

Bachelor i Dansens Æstetik og Historie på Institut for Idræt, KU.

Arbejder i privat praksis med undervisning af små hold og eutonibehandling ved somatiske problemer, og ved stressrelaterede symptomer.

Har undervist på videregående uddannelser.

Langvarig erfaring med undervisning på rygskole og med undervisning af personer med senerhvervet hjerneskade i en kombination af afspænding og sang.

Eutoni
kunsten at være i balance
forår/sommer 2021

Holdundervisning 4 gange, tirsdage fra 10.45-12.15
Undervisningsdatoer ikke fastlagt endnu. Kurset starter efter påske  

Sted: SALIG, Yogastudie, Masnedøgade 20, 2.sal, 2100 København Ø

* På grund af udbredte coronarestriktioner er datoerne ikke fastlagte endnu. * 

Eutoni er en stille meditativ metode, hvor du får tid og ro til at få kontakt med dig selv og dine bevæge- og spændingsmønstre. Din kontakt til omgivelserne vil blive konkret skærpet gennem bevidstgørelsen af berørings- og ledsansen f.eks. ved anvendelse af forskellige redskaber som bolde, bambuspinde og kastanjer. At være tilstede og nærværende i det vi gør er en målsætning i Eutoni, samtidig med at kroppens tonus reguleres. Vi lægger også fokus på holdning , hvilestillinger og hverdagsbevægelser i løbet af undervisningen . Da vi arbejder i en lille gruppe er der mulighed for at tage hensyn til deltagernes behov.

Til undervisningen anbefales at medbringe varme sokker og løstsiddende, lunt tøj. På grund af coronarestriktioner skal der medbringes egen tæppe og pude, yogamåtte (eller andet liggeunderlag). Yogamåtte kan dog også lejes til 25 kr. I kan få opbevaret tæppe mm. i pose på SALIG, hvis i ønsker det. Der vil være mulighed for at drikke en kop te i pausen eller bagefter. Kom i god tid. Vi har salen fra 10.30 .

Henvendelse og yderligere oplysninger:

Eva Gisel Frydensberg
Polarvej 12,
2900 Hellerup
Tlf. 24 65 14 03,
E-mail: eva(a)gisel.dk

Hent Evas folder